All of Palma's free and paid Cultural Agenda.
And events in Majorca.

Info

Theatre: UN ENCUENTRO CON MIGUEL HERNÁNDEZ

8 y 9 Noviembre 2019 a las 20:30h

TEATRE SANS. PALMA C/ C´an Sanz, 5 - Palma 07001
Phone: 971 72 71 66

UN ENCUENTRO CON MIGUEL HERNÁNDEZ, en el Teatre Sans de PALMA
 TEATRO GUIRIGAI (Extremadura)


 
Un encuentro con Miguel Hernández mostra el recorregut vital d'un jove ple de energia i talent, implicat en la transformació del seu país.
Com mestres d'una cerimònia, tres intèrprets conviden el públic a trobar-se amb els moments vitals de Miguel Hernández: infància, adolescència, primers amors, arribada a Madrid, emoció davant la creació, República, guerra, presó. Els versos de Miguel Hernández i una representativa banda sonora composen la dramatúrgia d'A. Iglesias, que mostra el recorregut vital d'una generació de joves artistes en una època de ansioses transformacions.
Els intèrprets ballen, somien, pateixen, riuen, lluiten, s'enamoren ..., creant amb la seva veu i moviment una coreografia d'emocions en estreta relació amb el públic.
Espectacle innovador per la seva concepció escènica; per l'escenografia, una instal·lació plàstica realitzada pels artistes Luis Pablo Gómez Vidal i Maite Álvarez, i per una posada en escena ritual però fresca, plena de vida a on es recullen els versos de Miguel Hernández.


general 12, reducida 10
 8 y  9 Noviembre 2019 a las 20:30h

Price: general 12, reducida 10 .

Report an error

Advertising

I Accept We use cookies for offering our services, display advertising and to collect statistical information. By continuing navigation we understand that you accepts it. You can find information on how to delete cookies from your browser at Google.